Oreškovica - Online forum Oreškovica - Online

SajtSajt Foto albumFoto album FAQFAQ TražiTraži Lista članovaLista članova Korisničke grupeKorisničke grupe  Registruj seRegistruj se 
 PravilnikPravilnik ProfilProfil Proveri privatne porukeProveri privatne poruke PristupiPristupi 

Imate problema sa registracijom na našem forumu? Objašnjenje Vas čeka ovde!

Bezicni internet u Oreskovici
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Oreškovica - Online forum -> Novosti na sajtu
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Sandra

Pridružio: 09 Jul 2006

PorukaPoslao: Jan 20, 2007 10:29:29    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ja da pitam kad ce bezicni internet u Oreskovici ponovo da proradi, zasto ne radi i kad ce da radi bez smetnji?????I zbog cega se stalno desava da malo radi pa ne radi???????????????????????????????????????????????????????????

Pridružio: 08 Jul 2006

PorukaPoslao: Jan 20, 2007 14:18:44    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Koliko para-toliko muzike! Wink Laughing
Sandra

PorukaPoslao: Jan 20, 2007 15:23:36    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ma ok ako se to odnosi na mene, nisam ja jedina koja koristi bezicni internet, a ti ljudi su za razliku od mene izmirili svoje obaveze.
Mene bas mogu i da iskljuce.
A sve ovo nema nikakve veze sa mojim pitanjem.

Poslednji izmenio Sandra dana Jan 20, 2007 18:21:30, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora Yahoo Messenger MSN Messenger
saky_ss

PorukaPoslao: Jan 20, 2007 16:50:34    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ako se neko ovde osetio uvredjenim, ja se stvaro izvinjavam, posto mi to nije bilo ni na kraj pameti. Pa sad...neka shvati kako ko hoce, ja znam na sta sam mislila.
Nenad
Site Admin

PorukaPoslao: Jan 20, 2007 18:45:46    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Juce od 16h net nije radio sve do 11h jutros zbog toga sto je kisa napravila problem i crkla je kartica na AP-u.

E sad, ovo povremeno sto prekida, to naravno sve nas nervira, mene prvo, posebno kad radim neke ozbiljne stvari gde net ne sme da mi prekine konekciju izmedju mene i servera... ali ja to ja licno ne mogu da uticem, a pored toga i racunao sam od samog starta da ce to tako raditi bez ozira na price...

Tamo gde sam ja prikljucio net, rekao sam svima da to nije savrseno i da se desava da prekida, ne radi povremeno i slicno tome ali sve u svemu bar je jeftinije od telefona...

Problem je u tome sto smo se navikli da imamo net non stop, tako da kada ne radi par minuta ili sati nama je cudno... ja to razumem, platili smo da to radi, placam i ja, nemojte da mislite da nekoga branim ovom porukom ali sta nam je tu nam je...

Nadamo se boljem...
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
Sandra

PorukaPoslao: Jan 20, 2007 20:59:51    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ok, hvala na obavestenju.

Pridružio: 26 Jan 2008

PorukaPoslao: Jan 26, 2008 22:32:26    Naslov: Odgovoriti sa citatom

kume kad ce kod nas u selo vosanovac da bude bezicni internet
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Oreškovica - Online forum -> Novosti na sajtu Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu
Ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Ne možete preuzeti fajlove u ovom forumu