| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
Sandra

Pridružio: 09 Jul 2006 Poruke: 5800 Lokacija: Oreškovica
|
Poslao: Jan 20, 2007 10:29:29 Naslov: |
|
|
Ja da pitam kad ce bezicni internet u Oreskovici ponovo da proradi, zasto ne radi i kad ce da radi bez smetnji?????I zbog cega se stalno desava da malo radi pa ne radi??????????????????????????????????????????????????????????? _________________
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
saky_ss

Pridružio: 08 Jul 2006 Poruke: 2481 Lokacija: Oreskovica
|
Poslao: Jan 20, 2007 14:18:44 Naslov: |
|
|
Koliko para-toliko muzike!  _________________ tRlA bAbA lAn Da jOj PrOdJe DaN.... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Sandra

|
Poslao: Jan 20, 2007 15:23:36 Naslov: |
|
|
Ma ok ako se to odnosi na mene, nisam ja jedina koja koristi bezicni internet, a ti ljudi su za razliku od mene izmirili svoje obaveze.
Mene bas mogu i da iskljuce.
A sve ovo nema nikakve veze sa mojim pitanjem. _________________

Poslednji izmenio Sandra dana Jan 20, 2007 18:21:30, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
saky_ss

Pridružio: 08 Jul 2006 Poruke: 2481 Lokacija: Oreskovica
|
Poslao: Jan 20, 2007 16:50:34 Naslov: |
|
|
Ako se neko ovde osetio uvredjenim, ja se stvaro izvinjavam, posto mi to nije bilo ni na kraj pameti. Pa sad...neka shvati kako ko hoce, ja znam na sta sam mislila. _________________ tRlA bAbA lAn Da jOj PrOdJe DaN.... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Nenad Site Admin

Pridružio: 08 Jul 2006 Poruke: 168 Lokacija: Oreškovica
|
Poslao: Jan 20, 2007 18:45:46 Naslov: |
|
|
Juce od 16h net nije radio sve do 11h jutros zbog toga sto je kisa napravila problem i crkla je kartica na AP-u.
E sad, ovo povremeno sto prekida, to naravno sve nas nervira, mene prvo, posebno kad radim neke ozbiljne stvari gde net ne sme da mi prekine konekciju izmedju mene i servera... ali ja to ja licno ne mogu da uticem, a pored toga i racunao sam od samog starta da ce to tako raditi bez ozira na price...
Tamo gde sam ja prikljucio net, rekao sam svima da to nije savrseno i da se desava da prekida, ne radi povremeno i slicno tome ali sve u svemu bar je jeftinije od telefona...
Problem je u tome sto smo se navikli da imamo net non stop, tako da kada ne radi par minuta ili sati nama je cudno... ja to razumem, platili smo da to radi, placam i ja, nemojte da mislite da nekoga branim ovom porukom ali sta nam je tu nam je...
Nadamo se boljem... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Sandra

|
Poslao: Jan 20, 2007 20:59:51 Naslov: |
|
|
Ok, hvala na obavestenju. _________________